onze visie


Missie

 

Wij zijn er voor u en uw huisdier, met als belangrijkste doel om een positieve bijdrage te leveren aan de gezondheid en het welzijn van uw huisdier. Dit doen wij graag in overleg met u. Wij vinden het vooral belangrijk om de tijd die u en uw huisdier bij ons doorbrengen zo aangenaam mogelijk te maken.

 

Omdat we streven naar de beste oplossing voor u en uw huisdier, is de benadering persoonlijk. Om stress te voorkomen  houden we rekening met een rustige omgeving. Dit is mogelijk omdat we op afspraak  werken.

Wij streven naar duurzaamheid. Zo recyclen wij zo veel mogelijk producten binnen onze praktijk. Daarnaast geven we verantwoord medicijn gebruik om resistentie vorming tegen bepaalde medicijnen zoals antibiotica tegen te gaan

werken op afspraak

onze kernwaarden


Wij werken zoveel mogelijk op afspraak. Uiteraard berekenen we geen extra kosten hiervoor. U kunt zowel voor ’s middags als 's avonds een afspraak maken. Vanaf 8:00u 's morgens zijn we telefonisch bereikbaar.

 

 

VOORDELEN VAN OP AFSPRAAK WERKEN:

 

- Voor u en uw huisdier geen lange wachttijden.
- Minder stress, geen andere huisdieren in de wachtkamer.
- Geen kans op besmetting door contact met een ziek dier in de wachtkamer.
- Wij weten van tevoren waarvoor uw dier komt en kunnen rekening houden met hoeveel tijd we voor u nodig zullen hebben. Uitzonderingsgevallen daargelaten, kunnen wij u daarom ruim de tijd geven indien nodig. Immers we hebben geen overvolle wachtruimte dankzij een goede planning.

 

respect voor mens en dier

Vertrouwen en respect, daar staan we voor. Ons team kiest voor een persoonlijke en diervriendelijke benadering. Uw huisdier heeft een naam en is geen nummer. Daarbij respecteren wij uw mening en uw keuzes. Door u goed te informeren over de diagnose, de mogelijkheden en de prognose, kunnen we samen tot een goed behandelplan komen voor uw huisdier.

Onze kernwaarden zijn een belofte, zo gaan we met elkaar om. Binnen ons team, maar ook met u als klant willen wij een betrouwbare partner zijn voor u en uw huisdier.

hoge kwaliteit dienstverlening

Erg belangrijk hierbij zijn goed opgeleide dierenartsen en paraveterinaire assistentes. Daarom vinden wij het belangrijk om onze dierenartsen en paraveterinaire assistentes regelmatig bij te scholen en om te blijven leren.

opname

Uw dier kan in de dierenkliniek worden opgenomen en krijgt dan een comfortabel hok met voer-/waterbakjes /knuffel. Voor de katten is er een apart kattenopname verblijf.


huisbezoeken

Bij Dierenkliniek Parkstad & Schinnen Dierenzorg is het mogelijk om de dierenarts bij u op bezoek te laten komen. Deze bezoeken kunnen bijvoorbeeld zijn voor een enting, controle of euthanasie.