Even kennismaken

Ons Team

Ted Quaedvlieg - Eigenaar/Manager

 

Ik begon in 1976 mijn carrière als paraveterinair. Mijn affectie met het vak als dusdanig, en met name de patiënten (lees: dieren), was vanaf dag 1 de drijfveer om inzake de te bieden zorg, enkel met het beste genoegen te willen nemen.
Ik kreeg in die jaren een zeer gedegen opleiding, met een enorme praktijkervaring in zowel grote huisdieren als gezelschapsdieren. Van een omvang en met een diepgang waarvan men heden ten dage enkel nog kan dromen.

Mijn hang naar perfectie bracht mij er toe om in 2002 de stoute schoenen aan te trekken en mijn motto “voor mijn patiënten is enkel het beste goed genoeg” waar te maken.
Of, om in de veterinaire nomenclatuur te blijven: de koe bij de horens te vatten, en een eigen praktijk te beginnen. Dat zijn er inmiddels twee.
Het succes, en met name de tevredenheid van de cliënten, was er vanaf de eerste dag. De rest is geschiedenis.

Vandaag de dag ben ik nog steeds even enthousiast, en is de streefnorm onveranderd: het bieden van de best mogelijke zorg aan de dieren, die ons dagelijks betoveren met hun onvoorwaardelijke liefde. Waarbij oprechte betrokkenheid, sympathie en aandacht voor hun eigenaren net zo’n grote rol spelen. En ik kan niet anders zeggen dan dat ik me in uitstekend gezelschap bevind met mijn medewerkers, die het net als ik van het grootste belang vinden opleidingen en cursussen te blijven volgen, zodat wij ons voor U en Uw huisdieren blijven vervolmaken.


De dieren en hun baasjes, mijn medewerkers, onze praktijk. Mijn lust en mijn leven. Of, zoals mijn echtgenoot het eens uitdrukte toen hem gevraagd werd hoe dat nou zo was, met zo een bezige, bij haar werk betrokken “honeybee” als vrouw:

“Ach weet u, dat is heel simpel.
Bij Ted komen op de eerste plaats de patiënten.
En daarna de patiënten.
En zo gaat dat nog een tijdje door.
En dan komen onze twee dochters.
En onze eigen huisdieren.
En ik vlei mezelf met de gedachte dat ik daar ook bij hoor.”


Wendy Fuchs - Dierenarts

 

Achteraf gezien heb ik de keuze om dierenarts te worden met aan alle zekerheid grenzende waarschijnlijkheid al vroeg gemaakt. Op de basisschool wist ik al dat dit mijn beroep ging worden. Na een jaar in Gent te hebben gestudeerd, ben ik toch teruggekomen naar Utrecht waar ik afgestudeerd ben in juni 2002.

De liefde voor de dieren is mij zogezegd, met de paplepel ingegeven. Bij ons thuis was het al een beestenbende; een gemengd geheel van mensen en dieren, een vader, een broer, een moeder, paarden, honden, katten en konijnen. Ik bedoel maar, dat geeft je toch een zetje in de goede richting.

Na het voltooien van mijn studie diergeneeskunde ben ik op 26 augustus 2002 begonnen met werken, samen met Ted. En daar voel ik me op mijn plaats en goed bij. U kent dat gevoel.
Het lijkt vaak als de dag van gisteren. Ook een goed en gezond teken.

Mijn persoonlijke interesses in het vak liggen bij chirurgie en de patiënten interne geneeskunde, waar ik ook een uitgebreide nascholing voor heb gevolgd. Het leuke binnen deze praktijk is dat er ruimte is voor groei, opleidingen en cursussen. Zo gaan we onze mogelijkheden voor endoscopie drastisch uitbreiden. Naast de reeds aanwezige endoscoop zal een volledig nieuwe flexibele en rigide scoop onze mogelijkheden voor diagnostiek enorm doen toenemen en verbeteren. Hier wil ik me de komende periode in gaan verdiepen, zodat ik samen met u een steeds betere en volledigere zorg kan bieden voor uw huisdier. Om met Oscar Wilde te spreken: “Voor Uw huisdier is enkel het beste goed genoeg”


Op de schaarse momenten dat ik niet aan het werk ben, breng ik mijn tijd door met dochter Yfke en vriend Harold. En natuurlijk de rest van de menagerie niet te vergeten; er lopen bij ons thuis twee al op leeftijd zijnde katten rond en sinds kort hebben we twee cavia's. U ziet, de geschiedenis herhaalt zich. Van de ene beestenbende naar de andere. En dat is goed zo. Want dat is waar mijn hart ligt.

 

Cursus

    Vererinary Internal Medicine Endoscopie ; European School for

      Veterinary Studies.  Prof.Dr. Reto Neiger

    Interne Geneeskunde beginners en gevorderden

    Laboratoriumuitslagen interpretatie gevorderden

    Dental day

    Hartaandoeningen hond

    Neurologie kat

    Echo basis abdomen

    Klinische avond virbac

    Dermatologie Zoetis 

    Cytologie (Neoanimalia) - 2021Romanée Quaedvlieg – Dierenarts
Cat Advocate

 

Mijn naam is Romanée Quaedvlieg en ik ben een Zondagskind, zegt mijn vader.
Een schoolvoorbeeld van “met d’r neus in de boter vallen” geval.
Ik groeide op met en boven de dierenartsenpraktijk waar mijn moeder werkte. Cliché maar oh zo waar; het bloed kruipt (toepasselijk) waar het niet gaan kan. En dus zat ik dag en nacht (als ik de kans kreeg, zeg maar) op een in de hoogste stand geschroefde operatiekruk naast de bijbehorende tafel naar de behandelingen van de dieren te kijken. Als ik niet met mijn neus boven de tonnen met kadavers (zo ging dat toen) hing; vliegen of geen vliegen. Het hielp waarschijnlijk ook wel dat ik Quaedvlieg heet. Schept toch een band hè, zoiets.
Enfin, kleine meisjes worden groot en het een en ander moest maar eens in praktijk gebracht worden.

Na mijn afstuderen in 2014 in Gent ben ik namelijk direct aan de slag gegaan bij Parkstad Dierenzorg. In eerste instantie voor een zwangerschapsvervanging van 3 maanden, die uitliep tot een dik jaar. Ik wilde graag mijn horizon verbreden en ook in andere praktijken werken om mezelf meer te ontplooien. Het werd Curaçao, waar ik ontzettend veel heb bijgeleerd zowel op Diergeneeskundig als persoonlijk vlak, een geweldige ervaring.

Dus eigenlijk ben ik gewoon stiekem terug van weg geweest. Ik ben heel blij om weer opnieuw te werken bij Parkstad Dierenzorg!

Aandacht en zorg voor de eigenaar en het dier staan voor mij hoog in het vaandel en dat is exact waar Parkstad Dierenzorg ook voor staat. Daarnaast is het is een uitzonderlijk fijn team van collega’s die voor de diertjes en eigenaren klaar staan en zeker ook voor elkaar.
In de toekomst is het de bedoeling dat ik me zal specialiseren in hartecho zodat we u ook op dat vlak in onze eigen praktijk op top niveau kunnen helpen. Op dit moment volg ik de specialisatie Hospitalisatie, spoedpatiënt en intensieve zorg.

U kan mij in Heerlen op de praktijk vinden op de maandag , de dinsdag en de woensdag en regelmatig in de weekenden. Tot dan!

 

 

Cursus

 

    Didactisch parcours in Echo Cardiografie bij kleine huisdieren

      NEO ANIMALIA

    Didactisch parcours Abdominale Echografie hond en kat

      NEO ANIAMLIA

    Didactisch parcours Spoed, Hospitalisatie en Intensieve Zorg - Editie 5

     (Dr. Kris Gommeren) NEO ANIMALIAMonique Lauvenberg - Dierenarts 

 

Ik ben Monique en sinds augustus 2019 ben ik werkzaam bij Parkstad Dierenzorg.

Ik wilde toen ik klein was al dierenarts worden, zoals bijna ieder kind. Na mijn middelbare school ben ik dan ook begonnen aan de opleiding diergeneeskunde in Gent.

Tijdens mijn laatste jaar diergeneeskunde heb ik stage gelopen bij de dierenbescherming. Na mijn afstuderen, in 2015, ben ik hier dan ook aan de slag gegaan als dierenarts. Daarna heb ik een tijd parttime gewerkt in beek en daarnaast ook anatomie practica gegeven aan de universiteit geneeskunde in Maastricht. Dit was toch wel een stukje rijden, dus heb ik het dichterbij gezocht en nu voel ik mij thuis in het gezellige team van Parkstad Dierenzorg.

Mijn interesses liggen in de chirurgie en orthopedie, daarom ga ik komende tijd ook orthopedische cursussen volgen voor de hond en kat.

 

Als kind ben ik opgegroeid met Bouviers en nu heb ik zelf ook een lieve boef. In mijn vrije tijd maak ik graag een wandeling met haar en kun je mij regelmatig op de tennisbaan vinden.

 

Cursus

     Feline symposium 2015, 2016, 2017, 2019 

      (incl. Vetlab orthopedie: heupkopresectie en stabilisatie)

     Echografiereeks abdomen universiteit Gent 2016

     Seminar kleintierorthopaedie eickemeyer februari 2019

     Interpretatie Röntgen skelet Hond en kat, online cursus (afgerond) 

     Orthopedie kniedag Orsami Ugent.2020

     Elite abdominale echografie van hond en kat editie 3

     Didactisch parcours echocardiografie bij kleine huisdieren – editie 5 (neoanimalia) - 2022

     Dag van de zenuwen (Vetami) - 2022

     Dag van de artrose (Vetami) - 2022Joy Cleymans - Dierenarts

 

Ik ben Joy Cleymans en ben in 2020 afgestudeerd met onderscheiding aan de universiteit Gent. Van kleins af aan als mensen mij vroegen wat wil je later worden zei ik zonder twijfel en vol enthousiasme: dierenarts! Na het middelbaar was mijn studiekeuze dus snel gemaakt. Dat het niet makkelijk ging worden wist ik wel maar dit was mijn grote droom dus ging er volledig voor. Ik had een grote interesse in paarden en gezelschapsdieren. Naarmate de studiejaren voorbij gingen, merkte ik dat mijn hart toch meer bij de gezelschapsdieren lag.

 

Voornamelijk honden hebben een zwak plekje in mijn hart. Aangezien mijn vriend arts is in Duitsland werden mijn grenzen wat uitgebreid. Zo kwam ik in het laatste jaar bij Parkstad Dierenzorg om een maand stage te lopen en merkte al snel dat dit een unieke werkplek is.

 

Wat een team en sfeer! Ik kijk uit naar al de kansen en ervaring dat ik hier zal krijgen.

 

 

Cursus

    Echografie abdomen kleine huisdieren - basis (Academy Evidensia Belgium) - 2022

    Tandheelkunde kat / Tandheelkunde hond - 2021/2022Melanie Miedema - Paraveterinaire

 

Mijn naam is Mel en ik ben sinds 1 november 2022 werkzaam bij Parkstad Dierenzorg. In 2019 ben ik afgestudeerd als paraveterinaire aan het Citaverde College.

 

Dat ik iets met dieren wilde doen zat er al vroeg in. Het is er thuis dankzij de vele huisdieren met de paplepel ingegoten.  Zelf heb ik nu ook een heleboel dieren. Ik ben omringd door paarden, cavia’s, varkens, kippen, vissen, honden een papegaai en een kat.

In mijn vrije tijd ben ik dan ook graag bezig met alle dieren. En dan vooral de wandelingen in het bos met mijn hond Rosa, de buitenritten met mijn paard Mounty of ouderwets knuffelen op de bank met kat Spooky. Als ik dan nog tijd over heb, ben ik graag creatief bezig.

 

U vind mij zowel in de dierenkliniek als in de kattenkliniek. Ik sta graag voor u klaar in de spreekkamer en OK, maar u zult mijn vlotte babbel vast ook wel aan de telefoon gehoord hebben.

Ik sta elke dag weer klaar voor alle nieuwe en mooie uitdagingen.

 

Tot ziens in de praktijk!

 Patricia Coenen-Hendriks - Paraveterinair

 

In 2003 ben ik begonnen met werken in de praktijk. Dit beviel me zo goed dat ik naast het werken ook mijn opleiding ben gestart bij de LOI Paraveterinair. Deze heb ik in 2005 afgerond.

De verschillende en uitdagende werkzaamheden maakt dit beroep erg leuk, geen dag is hetzelfde. Mijn werkzaamheden zijn o.a. assisteren tijdens operaties en de inhalatie anesthesie in de gaten houden, assisteren in de spreekkamer, maken van röntgenfoto's, bloedafname, laboratorium werkzaamheden en het assisteren bij echo's. Daarnaast sta ik de klanten te woord aan de balie en telefoon voor vragen, afspraken maken, het bestellen van medicijnen of dieetvoer. En voor het zetten van braunules mag de dierenarts mij altijd wakker maken.
Ik doe dit werk met heel veel plezier en de praktijk ligt mij erg aan het hart.

Momenteel heb ik even een sabbatical genomen, gezellig met mijn dochtertjes Liv en Lily. Maar jullie kunnen me nog altijd tegen komen in de praktijk op zaterdagen en wanneer ik inval voor mijn collega’s. Ik hoop daarna nog vele jaren bij deze praktijk en met mijn fijne collega's te kunnen werken.Samantha Moonen - Paraveterinair

 

Sinds het voorjaar van 2011 ben ik werkzaam bij Parkstad Dierenzorg als Paraveterinair. De opleiding tot Paraveterinair heb ik in 2010 aan het Citaverde College in Heerlen afgerond.

 

U kunt mij zowel vinden in de Kattenkliniek als ook de Dierenkliniek. Ik houd me bezig met al het paraveterinaire assistentenwerk. In het bijzonder spreken mij tandheelkunde en assisteren bij chirurgie erg aan. Het geeft mij veel voldoening als het gebit er na een grondige reiniging er weer mooi uit ziet. Het leukste vind ik het verzorgen van de opgenomen dieren. Ik vind het belangrijk om de dieren een zo fijn mogelijke tijd bij ons te geven en de uitdaging aan te gaan om ze er weer bovenop te krijgen. Daarbij geeft het mij veel voldoening om een dier weer te zien opknappen en hij weer lekker mee terug naar huis mag. 

 

Thuis heb ik een hond, meerdere katten en knaagdieren.

 

 

Cursus

    Konijn en knaagdier (Proveto)

    Tandheelkunde (Proveto)

    Hypertensie cursus Vetvisuals

    Diabetesconsulente  - 2022

    Hypertensie - 2022

    Capnografie - 2022

 Noortje Scheepers – Paraveterinair

 

Ik was 17 jaar oud en wist niet goed wat ik nu eigenlijk wilde, totdat...

De ‘5 uur show’ op televisie mij liet zien dat er een opleiding was tot dierenartsassistente in Barneveld. Alles viel op zijn plek, en mijn ouders van de bank.. haha.

 

DAT was wat ik wilde en dat ben ik geworden! Na 4 jaar ‘op kamers’ te hebben gewoond in dit bijzondere dorp ben ik in 2001 afgestudeerd als paraveterinair aan het Groenhorst College te Barneveld. Toentertijd bijna de enige opleiding hiervoor in Nederland.

Een jaar later studeerde ik af als Biotechnisch Laborant. In dat vak heb ik 9 jaar met plezier gewerkt.

 

Het paraveterinaire vak is me altijd blijven kriebelen en in 2012 heb ik de switch terug gemaakt. YES, het voelde ontzettend goed om weer met dieren en klanten te werken en zorg te dragen voor de gezondheid van jullie huisdieren! Mede dankzij diverse nascholingen de afgelopen periode heb ik het geleerde vak weer goed weten op te pakken en sta ik open voor alles wat er nog op mijn pad zal komen.

 

Vanaf februari 2017 ziet u mij in de kliniek, waar ik met veel plezier en binnen een fijn en gepassioneerd team u en uw huisdier zal begeleiden. 

 

Thuis heb ik de zorg voor mijn 4 mannen zeg ik altijd. Met mijn ‘1e liefde’ man ben ik getrouwd.

De 2e is onze kat Ardje, een heerlijk luie kater uit de Ardennen. En dan hebben we 2 prachtige zoontjes waar we samen enorm van genieten!

Cursus

    Voeding-consulente

    Gewichts-consulente

    Stage begeleider

    Veterinair Voedingscollege Royal Canin

    Happy puppy, happy dog, puppygedragscursus door Dr Jolanda  Pluijmakers

    Voedingcursus op maat (Vetami / Esther Hagen Plantinga dipl ECVCN)        2021/2022

  

Anke Coenen - Paraveterinair

 

Vanaf kleins af aan wist ik dat ik iets met dieren wilde gaan doen. Wat precies wist ik nog niet zo goed. Daarom heb ik de keuze gemaakt om de opleiding tot paraveterinair te gaan volgen. Met deze opleiding kun je eigenlijk alle kanten op en de opleiding is erg praktijk gericht. In 2021 ben ik afgestudeerd aan het Citaverde College te Heerlen, sindsdien werk ik bij Parkstad Dierenzorg.

 

Mijn hart ligt bij de honden en in het bijzonder de Staffordshire Bull Terriërs. Omdat ik tijdens mijn opleiding merkte dat ik meer diepgang wilde over training en gedrag van honden, startte ik direct na het behalen van mijn diploma met de opleiding tot kynologisch instructeur. Deze opleiding heb ik zo goed als afgerond en hierna hoop ik snel te kunnen starten met de opleiding tot gedragstherapeut voor honden.

 

Op dit moment heb ik 4 honden en snel zal er een 5de hond bijkomen. 3 Staffordshire Bull Terriërs en een Leonberger zorgen dat ik me buiten werktijd nooit hoef te vervelen. Met de Staffords neem ik deel aan de Stafford Athletics. Daarnaast mantrail ik ook fanatiek met ze. Deze combinatie van sport en werk zorgt ervoor dat ik altijd hele tevreden honden thuis heb.

Mijn interesse in de praktijk ligt voornamelijk bij de ok en het maken van röntgenfoto’s van gewrichten. 

 

Cursus

   CE Hond & kat - 2020

   CE overige zoogdieren - 2020

   Dag van de zenuwen (Vetami) - 2021

   Kynologisch instructeur Module 1 (Tinley academie) - 2021 

   HR honden (Pawfive) - 2021

   De geholpen hond (Dog Knows) - 2021

   Najagen (kenniscentrum Argos) - 2021

   Grenzen aan beïnvloeden van rasspecifiek gedrag (Tinley academie) - 2021

   Vetfluencers (Proveto) - 2021

    Kynologisch instructeur; Module 2 en 3 (Tinley academie )- 2022

   Gedragsmatige invloeden op het fokken van honden (Tinley academie) - 2022

 Sylvana Claessen - Paraveterinair

Cat Advocate

 

Van jongs af aan ben ik omringd door dieren. Mijn liefde voor dieren, en katten in het bijzonder, kwam dan ook zeker niet uit de lucht vallen. 

Na een studie Dierenverzorging en Paraveterinair (2010) mag ik me ook officieel ‘Kattengedragstherapeute’ (2017) noemen. Deze opleiding heb ik naast mijn werk als Paraveterinair vier jaar lang gevolgd bij Tinley Academie te Veenendaal. 

De combinatie van werken als paraveterinair in deze mooie praktijk en  kattengedragstherapeute bevalt erg goed! 

 

Thuis word ik, samen met mijn vriend en twee dochters, omringd door twee enthousiaste katten en een konijn. 

 

Sylvana Claessen en Romanée Quaedvlieg zijn tevens :

Cat Advocate

 

De Kattenkliniek is lid van ISFM international cat care.  We worden sinds de oprichting in 2018 elk jaar bekroond met het gouden kermerk. De Dierenkliniek Bautscherweg heeft het zilveren keurmerk.

 

 

Cursus

    Veterinair Diabetes-consulente

    Kattengedragstherapeut

    2019, Intensive anaesthesia and analgesia training weekend, door

Dr. Nicolas Girard

    Tandheelkundig symposium 2015

    Effectief ontwormen april 2010

    GGG najaarsdag ‘afwisseling’ nov 2010

    K&K Assistentendag 2010 - 2011 - 2012 - 2013 - 2016

    Feline focus 2011 - 2012 - 2013 - 2017

    Behandeling en preventie van parasieten, vakantieadviezen en effectief communiceren mei 2013

 

 

    Workshop ‘verkopen van zorg’ en ontwormen 2014

    Tandheelkundig symposium jan 2015

    Felcan kattendag mrt 2015

    Multidisciplinair Symp. Kattengedrag van EduPet mrt én sept 2016

    Utrecht VET Event juni 2017

    Multidisciplinair symposium kattengedrag van EduPet sept 2017

    Endocrinologie PREVETO 2022Riega van Maasdijk - Paraveterinair

 

Ik heb de opleiding paraveterinair gevolgd aan het Citaverde college in Heerlen en ik ben in 2016 afgestudeerd. Hierna ben ik direct gaan werken als paraveterinair. Sinds augustus 2019 ben ik werkzaam bij Parkstad Dierenzorg.

Van kleins af aan ben ik al gek op dieren. Vroeger was paardrijden mijn dagelijkse bezigheid, maar dit is helaas afgezwakt. Bij mijn ouders thuis heb ik nooit huisdieren gehad omdat mijn vader allergisch is. Een half jaar nadat ik ben samen gaan wonen met mijn vriend kwam er al snel een hond bij.

Blaze is een Amerikaanse Bully Standaard. Toen hij bijna 1 jaar werd hebben we ervoor gekozen om een vriendje voor hem erbij te halen. Toen kwam Chapo erbij, hij is een Amerikaanse Bully XL.

Nu zijn hun mijn dagelijkse bezigheid en gaan we vooral veel wandelen in het bos.

Mijn interesse in de praktijk ligt vooral bij orthopedische casussen. Deze interesse is aangewakkerd nadat Chapo aan beide kruisbanden is geopereerd. De bedoeling is om mij hier ook steeds meer in te verdiepen door middel van cursussen en opleidingen.

Ook de behandeling van wonden vind ik erg interessant. Hierin wil ik mij ook meer verdiepen door middel van cursussen en de hulp van dierenarts Frans Pleeging.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om even af te schakelen in de sportschool of in het bos met mijn 3 mannen! 

 

Cursus

    Hospitalisatie cursus

    Hoe te handelen bij spoed

    Bewegingstherapie in de praktijk VetaminiDeveny Velvis - Paraveterinair

 

Als klein meisje wist ik al dat ik later iets met dieren wou gaan doen. Ik wist nog niet wat precies maar ik was 100% zeker dat het met dieren te maken ging hebben. Zelf had ik altijd honden thuis en op een leeftijd van 10 jaar kwamen hier ook paarden bij.

Op de middelbare school werden stages georganiseerd om je te verdiepen in verschillende beroepen. Hier heb ik verschillende stages gelopen maar die bij een dierenarts is mij toch het meeste bijgebleven. Toen wist ik ‘Dit is een beroep voor mij!’.

 

Hierna ben ik op het Citaverde College in Heerlen de opleiding paraveterinair gaan doen. Ik voelde me echt op de plek. In 2018 heb ik mijn diploma met excellente beoordeling behaald.

Omdat ik toch nog verder wou studeren maar nog niet wist welke opleiding dit werd ben ik op het Citaverde College nog een vervolg jaar ‘bedrijfsleider dierverzorging’ gaan volgen. Door de stage deze opleiding ben ik terecht gekomen bij Parkstad Dierenzorg. Na mijn stage ben ik blijven plakken als vaste zaterdagassistente. Na het afronden van mijn opleiding in Mei ben ik ook door de weeks gaan werken.

 

Nu kunt u mij op verschillende dagen vinden in de praktijk.

Van de extra opleiding is dus niks meer gekomen omdat ik de sfeer, collega’s en alles eigenlijk zo prettig vind dat ik niet meer weg wil hier.

 

Cursus

    Opname optimaliseren (Vetami) - 2022Op afspraak

Linda Gubbels – Osteopathie voor dieren

 

Osteopathie voor dieren Linda Gubbels staat voor kennis van anatomie en fysiologie. Ze is humaan fysiotherapeut en heeft zich gespecialiseerd in osteopathie voor dieren. Ze behandelt in de praktijk honden en katten op afspraak.

 

Osteopathie is een manuele behandelingswijze die ervan uitgaat dat het lichaam als één geheel functioneert. Tijdens een consult wordt uw hond of kat volledig onderzocht, zowel wervelkolom en gewrichten, ingewanden, schedelbeenderen en heiligbeen.

 

 

Voor meer informatie of een afspraak: 

 

Info@lindagubbels.nl 

www.lindagubbels.nl 

Telefoon: 06-11 18 69 26Daisy Stemkens - Honden & Kattentrimsalon DUCHESS

 

Bij Honden & Kattentrimsalon DUCHESS kunt u terecht voor een vakkundige (vacht)behandeling van uw hond, kat, konijn of cavia.

Al bijna 20 jaar staat het welzijn van uw huisdier voorop tijdens een professionele èn liefdevolle (vacht)behandeling. Omdat alleen het allerbeste goed genoeg is voor uw huisdier benaderen wij een aantal essentiële zaken anders dan de reguliere trimsalon.

 

Voor meer informatie over onze werkwijze kunt u terecht op onze website.

 

info@trimsalonduchess.nl

http://www.trimsalonduchess.nl/

Telefoon.: 045 572 25 11

Mobiel: 06-21 95 25 30

 

Bezoek ook:

www.dierenwellness-shop.eu

www.kattenhotelduchess.nlLizette Jacobs - Veterinair Homeopaat en Natuurgeneeskundige

 

Mijn naam is Lizette Jacobs en ik woon samen met mijn echtgenoot en meerdere pluizige huisgenoten in Weert. Nadat ik bijna 20 jaar als kinderverpleegkundige werkzaam ben geweest heb ik besloten het roer om te gooien en mij te gaan richten op het welzijn van dieren. In eerste instantie ben ik met een trimsalon gestart. Hier kreeg ik van eigenaren vaak vragen omtrent de gezondheidstoestand van hun dier. Dit en mijn medische achtergrond was de trigger om hier meer mee te gaan doen.

 

Als eerste ben ik de TTouch opleiding gaan volgen. Met TTouch kun je spanningsgebieden bij hond en kat opsporen en deze behandelen. Dit geeft verbetering van klachten op zowel fysiek niveau als in het gedrag van het dier. Hierna ben ik natuurgeneeskunde gaan studeren in Breda gevolgd door de veterinaire homeopaten opleiding, tevens in Breda. Aanvullend heb ik een kattengedragscursus bij Felinova gevolgd en heb ik geleerd te werken met een lecher antenne. De lecher antenne is een meetinstrument waarmee je de probleem gebieden bij hond en kat kunt opsporen.

Inmiddels heb ik als veterinair homeopaat en natuurgeneeskundige een eigen praktijk in Weert en ben ik aangesloten bij de Dierenkliniek en kattenkliniek Parkstad Dierenzorg, waar ik op afspraak werk. Ik ontvang dieren met zowel fysieke als gedragsproblemen en probeer samen met de eigenaar de oorzaak van de klachten op te sporen en deze aan te pakken.

 

Voor meer informatie:

www.lizettejacobs.nl                                  

info@lizettejacobs.nl

Telefoon: 06-31764961