Tarieven

Prijzen zijn afhankelijk van meerdere factoren. Elk dier heeft individuele aandacht nodig en elke dierenarts biedt andere mogelijkheden qua behandeling en kennisniveau.  

 

Daarom is 1 op 1 tarieven vergelijken tussen dierenartsen niet realistisch. Er bestaat een grote kans dat u op die manier uw

huisdier en uzelf tekort doet. Wat is het beste voor uw dier en hoe wordt dit bepaald?

 

Dit interessant filmpje geeft een goed inzicht over het leven van een dierenarts met duidelijke informatie over prijsopbouw en prijsverschillen.

 

 


Aandacht

Wij zijn er voor u en uw huisdier, met als belangrijkste doel om een positieve bijdrage te leveren aan de gezondheid en het welzijn van uw huisdier. Dit doen wij graag samen, in overleg met u. Wij vinden het belangrijk om de tijd die u en uw huisdier bij ons doorbrengen zo aangenaam en  professioneel mogelijk te maken.

 

Kennis

Blijft uw dierenarts op de hoogte van de laatste ontwikkelingen? Worden er regelmatig nascholingen gevolgd? De laatste jaren zijn er veel nieuwe behandelingen en onderzoeken in de diergeneeskunde. Wij volgen dit op de voet en zorgen voor een hoog kennisniveau.

 

Mogelijkheden in de kliniek

Heeft uw dierenarts mogelijkheden voor onderzoek en de nodige behandelingen? Onze kliniek  is uitgerust met uitgebreide apparatuur en opnamemogelijkheden. Onze dierenartsen hebben zelf hun eigen specialisaties.

 

Kwaliteit

Een vaccinatie is meer dan een prikje. Wij kiezen voor goed onderzoek voordat we vaccineren en kijken een dier van top tot teen na. Bij deze jaarlijkse bezoeken worden de meeste (verborgen) problemen gevonden waardoor we snel kunnen ingrijpen bij problemen en ziekte. Voorkomen is beter dan genezen!

 

Veiligheid

Kosten van operaties kunnen per dierenarts flink verschillen. Deze verschillen zitten vaak in de keuze van narcosemiddelen, het al dan niet (kunnen) gebruiken van bewakingsapparatuur, uitrusting van de operatiekamer, goed opgeleid personeel, gebruikte materialen en de  nazorgmogelijkheden. Met goedkope spullen kun je een dier goedkoop opereren. Maar is dit wat u wilt? Wij gebruiken moderne middelen en  begeleiden het dier voor-tijdens en na de ingreep met bewakingsapparatuur en deskundig personeel. Dit is een keuze. Wij opteren voor optimale zorg. Hetgeen ons wellicht niet de goedkoopste maak.Het is evenwel de enige werkwijze waar wij volledig  achter kunnen staan.

 

 

Shoppen voor de laagste prijs

Iedereen is vrij te kiezen wat hij/zij belangrijk vind. Shoppen voor de laagste prijs is ook een keuze. Om goede diergeneeskunde te bedrijven en goede diagnostiek te plegen zijn bovenstaande punten een vereiste. Uiteindelijk is ons doel om met de juiste prijs/kwaliteit verhouding de beste zorg te leveren voor uw huisdier. Wij geven u bij elke behandeling een kostenschatting op maat waarbij wij ook rekening houden met uw wensen. Ons motto is  kwaliteit en liefdevolle service voor u en uw huisdier.

 

Als u een praktijk belt voor een kostenplaatje van een ingreep, stel uzelf dan de volgende vragen:

-Geeft de praktijk voor elke ingreep een standaard tarief? Bijvoorbeeld voor een gebitsbehandeling? Dit is onmogelijk als het dier niet vooraf  is onderzocht!

-Welke narcosemiddelen worden gebruikt? Goedkope middelen zijn niet altijd veilig. Krijgt uw dier extra zuurstof? wordt hij geïntubeerd? Wordt er gewerkt met veilige gas anesthesie?

-Krijgt uw dier voldoende pijnstilling?

-Is er een operatie assistente aanwezig om uw dier in de gaten te houden?

-Wordt uw dier voldoende verzorgd na de ingreep, met warmte, controles en op een liefdevolle deskundige manier?

-Gebruikt uw dierenarts moderne hechtmaterialen en steriele instrumenten?

-Krijgt u voldoende uitleg en nazorg na de ingreep?

 

Alle punten hierboven kun je op bezuinigen. Dan wordt een operatie of behandeling ineens een stuk goedkoper! Wij kiezen ervoor om dit niet te doen. Wij kiezen voor kwaliteit en veiligheid voor uw huisdier.

 

 

Uw huisdier; onze Zorg