Gratis onderzoek voor uw nieuwe pup en kitten

Gefeliciteerd met Uw nieuwe aanwinst. Misschien vindt u het wel fijn om even een gezondheidscheck te laten doen. Daarvoor is Uw nieuwe pup of kitten van harte welkom op een van onze praktijken. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken. Er zijn hier verder geen kosten aan verbonden.

Gratis puppy/kitten vervolgconsult

 

Als pups en kittens worden ingeënt, zijn ze meestal ongeveer 3 maanden oud bij de laatste prik. Daarna zien we ze, mits ze niet ziek worden, pas weer een jaar later terug.

Omdat wij het belangrijk vinden dat uw opgroeiende pup/kitten goed in de gaten gehouden wordt, kunt u nu bij ons terecht voor een gratis puppy of kitten vervolgconsult. Dit consult doen wij als de pup/kitten ongeveer 9 maanden oud is, dus een half jaar na de laatste vaccinatie.

 

Bij deze afspraak wordt uw huisdier door onze paraveternairen gecontroleerd, wederom kosteloos, of uw huisdier goed gegroeid is, of alle tandjes zijn gewisseld is en of er geen afwijkingen/problemen zijn ontstaan. U kunt hiervoor een afspraak maken aan de balie of telefonisch en vermelden dat het om een puppy of kitten vervolgconsult gaat.


 

TIP: zie onze verzekering pagina voor een aantrekkelijke actie voor uw nieuwe pup of kitten!